BJ
Vanzator consultant

age 20 ani

Masculin

address Chișinău

10 000 MDL

Pentru a vedea contactele candidatului este necesar să vă înregistrați și să achitați serviciul "Acces la baza de CV-uri".

Despre mine

In timpul liber, îmi place să merg la sală sa petrec cu prietenii, am grija de mine pentru a ajuta comunitatea și pentru a rămâne în formă și sănătos. De asemenea, îmi place să fiu la curent cu tendintele, atât la nivel național, cât și modul în care evenimente internaționale ne impactează, ceea ce mă ajută să obțin inspirație pentru articolele pe care le produc atunci când lucrez.

Vezi mai multe

Experiența profesională

Octombrie 2023 - Decembrie 2023
3 luni

Operator Vanzari

Top C

Chișinău

Raspundeam si dadeam apeluri telefonice, convingand clientii sa cumpere obiectul folosindu-ma de avantajele produsului si publicitatea lui, si prin recomandarile altor clienti.

Iulie 2023 - August 2023
2 luni

Receptionist

Top ceell

Chișinău

Aveam grija de apelurile telefonice, ajutam clientii cu toate intrebarile necesare, faceam curat sa fie aranjat locul de munca.

Iunie 2022 - Octombrie 2022
4 luni

Chelner

Don Cezar

Chișinău

Aveam grija de ospitalitatea clientilor, incercam sa i ajut sa le raspund la intrebari, aveam grija uneori grija de casa cand eram la bar. Cand erau evenimente puteam dubla comanda ca le recomandam clientilor si alte produse avand grija sa le ajunga tot ce trebuie.

Limbi

Română Fluent

Rusă Comunicare

Engleză Comunicare

Studii: Medii

Absolvit în: 2022

Liceul Teoretic Petru Zadnipru

Cursuri, training-uri

Studiez la moment

Ulim, Marketing si Logisitica (fara frecventa)

Organizator:

Preferințe pentru job

Programul de muncă

Full-time

Pentru a vedea contactele candidatului este necesar să vă înregistrați și să achitați serviciul "Acces la baza de CV-uri".