IP
Agent de vânzări

age 18 ani

Masculin

address Căușeni

6 000 MDL

Pentru a vedea contactele candidatului este necesar să vă înregistrați și să achitați serviciul "Acces la baza de CV-uri".

Despre mine

Sunt pasionat de calculatoare, atât din punct de vedere tehnic, cât și software. Îmi place să explorez și să învăț lucruri noi, având ca obiectiv însușirea mai multor limbaje de programare și cunoștințe în domenii precum web design și dezvoltare web.
De asemenea, mă bucur de activități în aer liber și de citirea cărților de dezvoltare personală, fiind recent inspirat de "13 осколков личности".
Am fost un fan al jocurilor video în trecut, dar acum nu mai am timp pentru ele, deși uneori revin pentru a juca ocazional.
Sunt o persoană adaptabilă, cu un simț al umorului, și încerc mereu să păstrez o atmosferă pozitivă în echipa cu care lucrez.

Vezi mai multe

Experiența profesională

Octombrie 2021 - Octombrie 2023
2 ani 1 lună

Manager de produse

Cronix

Ștefan Vodă

Disciplina

Am gestionat promovarea produselor pe rețelele de socializare am comunicat constant cu clienț. Am reuşit să vând peste 1000 de produse, îmbunătățind astfel vizibilitatea și vânzările companiei.

Limbi

Română Fluent

Rusă Fluent

Engleză Mediu

Domeniul dorit

Vânzări / Retail

Studii: Medii

Absolvit în: 2022

Liceul teoretic "Ștefan-Vodă"

Preferințe pentru job

Locul de muncă

În locația angajatorului

Hibrid (Oficiu/Acasă)

Programul de muncă

Part-time

Flexibil

Fără program

În ture

Permis de conducere

Categoria: B

Pentru a vedea contactele candidatului este necesar să vă înregistrați și să achitați serviciul "Acces la baza de CV-uri".