CV № 381944 din 30 iulie 2024
Administrator

age 49 ani

Feminin

address Bălți

Pentru a vedea contactele candidatului este necesar să vă înregistrați și să achitați serviciul "Acces la baza de CV-uri".

Despre mine

Acționez cu încredere când mă confrunt cu ceva nou.Cunoștințe tehnice, atenție atunci când lucrez cu documente și bani.Nivel ridicat de rezistență la stres. Sunt implicat constant in auto-dezvoltare, atat in sfera personala cat si profesionala.Cunostinte PC la nivel de utilizator.

Vezi mai multe

Experiența profesională

Septembrie 2020 - Prezent
4 ani 1 lună

Team Leader

SRL"MAGNETEC COMPONENTS"

Bălți

Аsigurarea implementarii planului de productie si a sigurantei muncii in productie, precum si a respectarii tehnologiei si calitatii produselor.

Martie 2015 - Septembrie 2019
4 ani 7 luni

Brigadier

SRL"Draexlmaer Automotive"

Bălți

Comunicați sarcinile membrilor echipei, plasați-le corect la locurile lor de muncă, puneți la dispoziție tuturor angajaților materiale, produse, unelte, accesorii în timp util, păstrați documentele în conformitate cu principiul FIFO și regulile interne etc.

Ianuarie 2013 - Februarie 2015
2 ani 2 luni

Zugrav

SRL"Mondolegno"

Bălți

Efectuarea lucrărilor de complexitate medie la vopsire, Chituirea, ungerea și amorsarea suprafețelor cu o unealtă mecanizată, Vopsirea suprafețelor cu perii, role, pistoale de pulverizare acționate manual.

Septembrie 2008 - Noiembrie 2010
2 ani 3 luni

Manager marketing

Радио "HIT-FM"

Bălți

Capacitatea de a conduce în mod competent negocierile la orice nivel, procedura de procesare a documentației aplicabile etc.

Limbi

Română Comunicare

Rusă Fluent

Studii: Medii de specialitate

Absolvit în: 1993

ПТУ № 7

Specialitatea: vanzator

Preferințe pentru job

Programul de muncă

În ture

Permis de conducere

Categoria: B

Pentru a vedea contactele candidatului este necesar să vă înregistrați și să achitați serviciul "Acces la baza de CV-uri".